Milyen láncot vegyek a láncfűrészemre?

Mint újdonsült láncfűrész tulajdonos az első fűrészlánc cserénél szebesülhetünk azzal a problémával, hogy nagyon sokféle fűrészlánc létezik, és csak egy féle jó a láncfűrészünkre.

 • Hogyan rendeljek, illetve vegyek a láncfűrészemre láncot.
 • Hogyan válasszam ki a megfelelőt?

Két lehetősége van:

 • elviszi a szakkereskedésbe, és ott adnak egy ugyanolyan méretű láncot, vagy
 • meghatározza a fűrészlánc jellemzőit, és rendel, vagy elmegy és megveszi. Ebben az esetben még a hozzánemértő eladótól sem függ a választás eredménye.

Ez utóbbi esetben adhatunk segítséget:
A Házak Áruháza honlapján a "Fűrészlánc méretei" oldalon kap segítséget a láncfűrész gépére való fűrészlánc választásban.

Rövid ízelítő aktuális választékunkból!

Láncfűrész tartozékok

  • Oregon fűrészlánc 3/8col 1,1mm 44 szemesAz Oregon lánc jellemzői Benzines és elektromos láncfűrészhez Lánckiosztás: 3,8 col A láncszem vastagsága: 1,1mm 44 szemesA fűrészlánc cseréjeHa teljesen elkopott a fűrészlánc, és már nem segít a láncélezés, ideje lecserélni.Tudni kell hozzá a fűrészlánc adatait:- Hány szemes a fűrészlánc?- Milyen vastag a a fűrészlánc azon része, ami a láncvezetőben fut?
   Bruttó ár:2.860 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:608 Ft

   Bővebben

  • Oregon fűrészlánc 3/8col 1,1mm 50 szemesOregon lánc benzines és elektromos láncfűrészhez Lánckiosztás: 3,8 col, A láncszem vastagsága: 1,1mm. 50 szemes
   Bruttó ár:3.250 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:691 Ft

   Bővebben

  • Oregon fűrészlánc 3/8col 1,1mm 52 szemesAz Oregon lánc jellemzői Benzines és elektromos láncfűrészhez Lánckiosztás: 3,8 col A láncszem vastagsága: 1,1mm 52 szemesA fűrészlánc cseréjeHa teljesen elkopott a fűrészlánc, és már nem segít a láncélezés, ideje lecserélni.Tudni kell hozzá a fűrészlánc adatait:- Hány szemes a fűrészlánc?- Milyen vastag a a fűrészlánc azon része, ami a láncvezetőben fut?
   Bruttó ár:3.380 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:719 Ft

   Bővebben

  • Oregon fűrészlánc 3/8col 1,1mm 56 szemesAz Oregon lánc jellemzői Benzines és elektromos láncfűrészhez Lánckiosztás: 3,8 col A láncszem vastagsága: 1,1mm 56 szemesA fűrészlánc cseréjeHa teljesen elkopott a fűrészlánc, és már nem segít a láncélezés, ideje lecserélni.Tudni kell hozzá a fűrészlánc adatait:- Hány szemes a fűrészlánc?- Milyen vastag a a fűrészlánc azon része, ami a láncvezetőben fut?
   Bruttó ár:3.640 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:774 Ft

   Bővebben

  • Oregon fűrészlánc 3/8col 1,1mm 57 szemesAz Oregon lánc jellemzői Benzines és elektromos láncfűrészhez Lánckiosztás: 3,8 col A láncszem vastagsága: 1,1mm 57 szemesA fűrészlánc cseréjeHa teljesen elkopott a fűrészlánc, és már nem segít a láncélezés, ideje lecserélni.Tudni kell hozzá a fűrészlánc adatait:- Hány szemes a fűrészlánc?- Milyen vastag a a fűrészlánc azon része, ami a láncvezetőben fut?
   Bruttó ár:4.280 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:910 Ft

   Bővebben

  • Stihl fűrészlánc 3/8coll 1,1mm 52szemes Picco MicroA Stihl fűrészlánc jellemzőiEdzett szegecsszárakA Stihl fűrészláncok edzett szegecsszárai indukciós edzéssel készülnek. Ez az eljárás kedvezően módosítja a fémrács szerkezetét, ezért a szegecsek keményebbé és ellenállóbbá válnak
   Bruttó ár:4.680 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:995 Ft

   Bővebben

  • Stihl fűrészlánc 3/8coll 1,1mm 56szemes Picco MicroA Stihl fűrészlánc jellemzőiEdzett szegecsszárakA Stihl fűrészláncok edzett szegecsszárai indukciós edzéssel készülnek. Ez az eljárás kedvezően módosítja a fémrács szerkezetét, ezért a szegecsek keményebbé és ellenállóbbá válnak
   Bruttó ár:5.040 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:1.071 Ft

   Bővebben

  • Stihl fűrészlánc 3/8coll 1,1mm 57szemes Picco MicroA Stihl fűrészlánc jellemzőiEdzett szegecsszárakA Stihl fűrészláncok edzett szegecsszárai indukciós edzéssel készülnek. Ez az eljárás kedvezően módosítja a fémrács szerkezetét, ezért a szegecsek keményebbé és ellenállóbbá válnak
   Bruttó ár:5.130 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:1.091 Ft

   Bővebben

JoomShaper