Hogyan használjam a purhabpisztolyt?

A hosszú életű purhabkinyomó pisztoly csak a megfelelő használaton és karbantartáson múlik.

Tegyünk érte:

 • Tegyünk műanyag csövet a purhab pisztoly végére!
 • A cső nem azért kell, hogy meghosszabbítsuk a purhab pisztoly csövét, hanem azért hogy védjük a lezáró szelepet a sérüléstől. (ez egy olyan szelep ami két fémből készül, gumitömítés nélkül, ezért ...

A folytatást elolvashatja a Purhabpisztoly és purhabtisztító oldalon a "Házak Áruháza" honlapján...

Rövid ízelítő aktuális választékunkból!

Purhab és szilikon kinyomók

  • Elektromos szilikon kinyomó pisztoly Wolfcraft EC300Wolfcraft elektromos kinyomópisztoly 310 és 280 ml-es kartusos szilikon kinyomásához. Szilikonkinyomó pisztoly csepegésmegállás-funkcióval.Egyenletes szilikon kinyomás - szép fuga még a végeken is.
   Bruttó ár:21.900 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:4.656 Ft

   Bővebben

  • Kinyomó pisztoly fém 225mm Extol PrémiumAz Extol Prémium kinyomópisztoly adatai A szilikon kinyomó alkalmas 310 és 280ml-es kartusos akril és szilikon tömítő és ragasztó kinyomásához Festett fém elforgatható lemez ház Erős szerkezet és markolat
   Bruttó ár:1.690 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:359 Ft

   Bővebben

  • Kinyomó pisztoly mechanikus szilikonhoz Wolfcraft MG 300A Wolfcraft szilikonkinyomó pisztoly a végén a végén biztosan fogja a kartust. 5 év garancia! Német minőség! 310 és 280 ml-es kartusos szilikonhoz.
   Bruttó ár:4.690 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:997 Ft

   Bővebben

  • Kinyomópisztoly 225mm skeleton, erősített ExtolAz Extol kinyomópisztoly jellemzői 310 és 280 ml-es kartusos szilikon kinyomásához A kinyomó ház anyaga: festett acél A kinyomó pisztoly dugattyúrúdja a nagyobb súrlódás érdekében hatoldalú profillal rendelkezik. A visszahúzási funkciónak köszönhetően a munka befejezése után az anyag nem folyik ki a patronból. A kinyomó pisztoly kampós végződése a dugattyú kívánt helyzetbe történő kényelmes és gyors beállítását szolgálja.
   Bruttó ár:790 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:168 Ft

   Bővebben

  • Kinyomópisztoly alu. 240mmA kinyomópisztoly jellemzői 310 és 280 ml-es kartusos, valamint hurkás szilikon kinyomásához A kinyomó ház anyaga: alumínium
   Bruttó ár:2.990 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:636 Ft

   Bővebben

  • Purhabpisztoly fém Extol CraftAz Extol purhab kinyomópisztoly adatai Fém kinyomópisztoly A purhab kinyomó pisztoly végére cserélhető műanyag adagoló cső tehető. Felületkezelés: krómozás. A purhabpisztoly szabályozócsavarja a habáramot a szükséges szélességűre állítja.
   Bruttó ár:2.090 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:444 Ft

   Bővebben

  • Purhabpisztoly fém Extol PrémiumAz Extol Prémium purhab kinyomópisztoly adatai: Fém kinyomópisztoly Minőségi tömítések, Jól kontrollálható adagolhatóság. A purhab kinyomó pisztoly végére cserélhető műanyag adagoló cső tehető. Felületkezelés: krómozás. A purhabpisztoly szabályozócsavarja a habáramot a szükséges szélességűre állítja.
   Bruttó ár:6.790 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:1.444 Ft

   Bővebben

  • Purhabpisztoly fém Extol PrémiumAz Extol purhab kinyomópisztoly jellemzői a minőségi tömítések, jól kontrollálható adagolhatóság.
   Bruttó ár:3.690 Ft
   Kedvezmény:
   Áfa:784 Ft

   Bővebben

JoomShaper